Γκόλντεν Ριτρίβερ


a

Ιστορία

Το Γκόλντεν Ριτρίβερ – Golden Retriever εμφανίστηκε αρχικά στην Αγγλία. Είναι πιθανό ότι η φυλή αυτή των Γκόλντεν Ριτρίβερ – Golden Retriever είναι το αποτέλεσμα διασταυρώσεων ανάμεσα στο κοντότριχο Ριτρίβερ που χρησιμοποιήθηκε στη Σκοτία για να φέρνει το πληγωμένο θήραμα και διαφόρων φυλών σπάνιελ.Το 19ο αιώνα καταλήξανε στη μορφολογία του Γκόλντεν Ριτρίβερ – Golden Retriever που γνωρίζουμε.

Προσωπικότητα

Το γκόλντεν ριτρίβερ αγαπάει όλα τα μέλη της οικογένειας.Είναι πιστό, φιλικό,αγαπάει τα παιδιά και τα παιχνίδια με άλλα σκυλιά. Στο Γκόλντεν Ριτρίβερ – Golden Retriever αρέσει να ανακαλύπτει συνεχώς νέα πράγματα μέσα από δραστηριότητες. Το Γκόλντεν Ριτρίβερ – Golden Retriever αγαπάει πολύ το κολύμπι και οι βόλτες στην παραλία είναι απο τα αγαπημένα του.Είναι έξυπνο και μαθαίνει εύκολα.Θα το αγαπήσετε αλλά να ξέρετε οτι το Γκόλντεν Ριτρίβερ – Golden Retriever δεν είναι φύλακας. Έχει πολύ ευαίσθητη όσφρηση και αρκετή εξυπνάδα και χρησιμοποιείται για την ανίχνευση ναρκωτικών.Επίσης το Γκόλντεν Ριτρίβερ – Golden Retriever χρησιμεύσει ως οδηγός για τυφλά άτομα και για άτομα με ειδικές ανάγκες.Το Γκόλντεν Ριτρίβερ – Golden Retriever είναι ήσυχο και πολύ φιλικό με όλους ενώ φημήζεται για την αγαθότητά του.

Υγεία – Φροντίδα

Το Γκόλντεν Ριτρίβερ – Golden Retriever υποφέρει συχνά απο δυσπλασία ισχίων, καταρράκτη και δερματικές αλλεργίες. Η προσεγμένη διατροφή στο Γκόλντεν Ριτρίβερ – Golden Retriever είναι πολύ σημαντική επειδή έχει τάση να παχαίνει.Από περιποίηση το Γκόλντεν Ριτρίβερ – Golden Retriever θέλει την βάσικη και χτένισμα συχνά για να μην μπερδεύεται το μακρύ του τρίχωμα.

Τα διαθέσιμα Γκόλντεν Ριτρίβερ σκυλάκια μας